Skift betalingskort

Har du fået nyt betalingskort, eller er dit nuværende kort spærret? Se, hvad du kan gøre:

Sådan skifter du betalingskort

Log på Mit Telmore med dit telefonnummer, Mobilt Bredbånd-nummer, eller din Mobilchef-bruger.
Klik på Glemt adgangskode, hvis du har brug for et nyt password.

1. Klik på menupunktet Betalingsmetoder
  2. Vælg Automatisk Betaling
  3. Nu kan du redigere betalingskort.

Har du fået nyt betalingskort, er det vigtigt, at du opdaterer dine kreditkortoplysninger på Mit Telmore. Du kan også ændre dine oplysninger, hvis du ønsker at bruge et andet betalingskort.

Hvad hvis jeg ikke registrerer mit nye betalingskort?

Hvis du ikke tilmelder dit nye betalingskort, bliver Automatisk Betaling afmeldt ved næste optankning. Vi sender dig en e-mail, hvis Automatisk Betaling bliver afmeldt. Tjek gerne din profil på Mit Telmore og undersøg, om vi har de rigtige kontaktoplysninger.

Hvis du ikke har et aktivt betalingskort tilmeldt, kan vi ikke trække betaling for dit abonnement. Hvis vi i længere tid ikke kan trække din betaling, kan du risikere, at dit abonnement bliver spærret.

Det er desværre ikke muligt at udskyde betalingen.

Mit kreditkort er væk, hvad gør jeg?

Har du mistet dit betalingskort, kan du sagtens registrere et andet betalingskort på Mit Telmore, og få betalt din regning.
Klik på Betaling, vælg Automatisk Betaling og rediger betalingskort.

Hvilke kredit- og betalingskort modtager vi?

Du kan benytte følgende kreditkort på Mit Telmore:
  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mastercard debit
  • Diners Club
  • American Express