Telmore Logo

Skjult nummer

Du kan tilmelde dig servicen Skjult nummer på Mit TELMORE under fanen Indstillinger i menupunktet Mit abonnement. Med Skjult nummer vises dit nummer ikke til den, du ringer til.

På de fleste mobiltelefoner kan du også via indstillingerne selv slå Vis nummer-funktionen til og fra.

Vær opmærksom på, at dit nummer altid bliver vist, når du sender sms-beskeder, uanset din telefons indstilling.

Hjalp disse oplysninger dig?

Del denne side: facebook twitter linkedin
© TELMORE A/S 2000-2014

TELMORE.dk bruger cookies

Luk x

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på TELMORE.dk
etellerandet-X-Webfrontend_tom_or_nonexist-tlmsat03.live.dk.telmore.net-tlmcms02.live.dk.telmore.net- hasLoggedIn: