Telmore Logo

Har du problemer med at sende e-mails

Hvis du ikke kan sende e-mails, skyldes det typisk fejl i den udgående mailserver.

TELMORE har 2 udgående mailservere: ”smtp.mail.dk” og ”relay.tdc.dk”

Så hvis du ikke kan sende e-mails, så prøv at skift den udgående mailserver.

Hvis du er i tvivl om hvordan du sætter din telefon op til at sende/modtage e-mails, kan du hente en detaljeret vejledning nedenfor:

Nokia
Nokia med Symbian software
Sony Ericsson
Samsung
LG
Windows Mobile
Android
iPhone

Hjalp disse oplysninger dig?

Del denne side: facebook twitter linkedin
© TELMORE A/S 2000-2014

TELMORE.dk bruger cookies

Luk x

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på TELMORE.dk
etellerandet-X-Webfrontend_tom_or_nonexist-tlmsat01.live.dk.telmore.net-tlmcms01.live.dk.telmore.net- hasLoggedIn: