Telmore Logo

Har du problemer med at sende mms?

Har du problemer med at sende mms, kan det skyldes flere forskellige ting. Nedenfor finder du de løsninger, der oftest fikser problemet:

Mms er ikke sat korrekt op
Den typiske årsag til, at mms ikke virker, er fordi, mms ikke er sat korrekt op. Du kan finde en detaljeret vejledning til opsætning af mms på din iPhone her

Husk at slukke og tænde din iPhone, efter du har sat den op til mms.

Mms ikke slået til
Har du ved en fejl slået mms fra på din iPhone, kan du slå det til ved at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Beskeder”: Her kan du slå ”Mms-besked” til eller fra

Billede1

Afhjælper ovenstående dig ikke, kan fejlen skyldes, at du står forkert på vores central . Kontakt kundeservice

på tlf. 7021 8900, så kan vi hjælpe dig.

Hjalp disse oplysninger dig?

Del denne side: facebook twitter linkedin
© TELMORE A/S 2000-2014

TELMORE.dk bruger cookies

Luk x

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på TELMORE.dk
etellerandet-X-Webfrontend_tom_or_nonexist-tlmsat02.live.dk.telmore.net-tlmcms01.live.dk.telmore.net- hasLoggedIn: