Telmore Logo

Hvor meget taletid har jeg brugt?

På forsiden af Mit TELMORE kan du se, hvor meget af din pakke-taletid og evt. overført taletid, du har brugt.

Derudover sender vi dig sms'er om dit taletidsforbrug. Du får en sms, når du har 3, 2, 1 og 0 timer tilbage at tale for. Evt. overført taletid er beregnet med, når du får en varslingsbesked. Er du tilmeldt 2 timers pakken får du en sms, når du har 1 og 0 timer tilbage.

Hvis du en måned bruger alt den taletid, der er inkluderet i din pakke, bliver du takseret 79 øre pr, minut. Har du en pakke uden Overfør Tid, vil du blive takseret efter din valgte minutpris, dvs. TELMORE Tale, Kort Tale eller Lang Tale. Du kan se, hvilken minutpris du har, på Mit TELMORE under Mit abonnement.

Hjalp disse oplysninger dig?

Del denne side: facebook twitter linkedin
© TELMORE A/S 2000-2014

TELMORE.dk bruger cookies

Luk x

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på TELMORE.dk
etellerandet-X-Webfrontend_tom_or_nonexist-tlmsat02.live.dk.telmore.net-tlmcms01.live.dk.telmore.net- hasLoggedIn: