Oplev Danmarks bedste dækning med et mobilabonnement hos Telmore

Vi giver dig 10 lejefilm til Blockbuster, så du ikke går ned på underholdningen.
Vær opmærksom på, at der kan gå et par dage, fra du har oprettet dig, før du modtager dine vouchers til Blockbuster. Men du kan være helt sikker på, at de kommer - så hurtigt, som vi kan få dem frem til dig.

 
*Tilbuddet gælder for t.o.m. 25 december 2022 og kun for nye Telmore-kunder. Binding i 6 mdr. Min. Pris 894 kr. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon. Gavekoderne gælder til lejefilm op til 49 kr. og udløber 4. januar 2024.

Inkl. 5G –  læs mere her
 

Hvor meget data skal jeg bruge?

Det kan være svært at vide, hvor meget data man bruger på mobilen og det kan variere hos den enkelte mobilbruger. Dog kan du altid holde øje med og blive klogere på dit forbrug af taletid og data på Mit Telmore, hvor du også altid frit kan skifte abonnement.

Du skal ikke bekymre dig om at løbe tør for mobildata. Hvis det skulle ske, sætter vi din hastighed ned, så du ikke får en ubehagelig overraskelse på din mobilregning.
 
 

Hvordan får jeg det bedste mobilnet?

Dit nye mobilabonnement fra Telmore giver dig Danmarks bedste mobilnet. Telmore bruger TDC’ NETs mobilnet, som er målt af Teknologisk Institut til Danmarks bedste mobilnet. I rapporten fra Teknologisk Institut står der fx, at TDC NET på landsplan har den bedste samlede mobilnetværksoplevelse både med 4G og 5G mobiltelefon. Så med mobilabonnement og Mobilt Bredbånd hos Telmore får du den bedste 4G og 5G-adgang på landsplan.

Læs mere om vores mobilnet
 

Gør som 750.000 andre mobilkunder

Vælg Telmore og få Danmarks bedste mobilnet og billig mobiltelefoni.
Vi er utrolig stolte af at have over 750.000 mobilkunder, og vi gør vores bedste for at give dig hjælp og svar på spørgsmål om mobiltelefoni.

Fang os på telefon,Facebook eller få svar på telmore.dk/hjaelp

Om mobilabonnementer


Opkaldsafgift
Opkaldsafgift er 0 øre for alle pakker.
Teletid
Din taletid er sekundtakseret og gælder i Danmark. Når du har brugt din taletid og evt. overført taletid, er opkald minuttakserede og koster 49 øre pr. min. Kald til servicenumre er ikke inkluderet.
Dataforbrug
Hvis du overskrider din pakkes data, sætter vi din datahastighed ned resten af måneden. Husk, at du altid har mulighed for at opgradere til en pakke med mere mobildata på Mit Telmore. Vores Telmore Play pakker giver mulighed for 5G, hvis din mobil understøtter det. Læs mere om 5G her.
Betaling
Abonnementsprisen forudsætter betaling via betalingskort, via PayPal, eller eDankort, og hvis du vil undgå betalingsgebyr kan du læse mere om betalingsformer hos Telmore

Overtakserede opkald/sms'er, opkald/sms/mms til og fra udland, samt web-sms er ikke inkluderet i ubegrænset tale, sms/mms.  Se gældende udlandspriser her

Brug for at vide mere om vores mobilabonnementer? Besøg vores online kundeservice på telmore.dk/hjaelp
Udlandstelefoni
Få et hurtigt overblik og se udlandspriser, når du skal bruge data, ringe, sms'e og mms'e i udlandet.
Som kunde hos Telmore er du automatisk tilmeldt udlandstelefoni, så du kan bruge din mobil på ferien.
Telmore-konto
Dit mobilabonnement er forudbetalt. Du skal indbetale, før du kan ringe. Når du tilmelder dig, får du tildelt en personlig betalingskonto på Telmore's hjemmeside, hvor du kan indbetale med betalingskort og følge med i dit forbrug. Det er din Telmore-konto som du finder på Mit Telmore
14 dages returret
Hvis du ønsker at benytte dig af din returret, skal du kontakte kundeservice på tlf. 7021 8900 inden for 14 dage, efter du har tilmeldt dig.

Bestiller du også et modem, regnes din returret fra du har modtaget modemmet.
Telmore Musik
Telmore Musik forudsætter oprettelse af udvalgte mobilpakker. Tilgængelig på iOS og Android.