Spørgsmål til abonnement - C More

Hvad sker der med mit eksisterende abonnement hos C More, når jeg tilmelder mig TELMORE Play?

Du kan desværre ikke overdrage et allerede eksisterende abonnement hos C More til TELMORE Play.

Når du tilmelder dig Telmore Play, får du et engangslogin til C More. Du modtager en e-mail fra Telmore med dit engangslogin, som du bruger til at oprette din egen C More konto.

Du har mulighed for at tilknytte din Telmore Play bruger til en eksisterende C More konto, blot indtast samme e-mail når du opretter dig med dit engangslogin.

Du skal selv huske at opsige en evt. eksisterende pakke hos C More, så du ikke betaler dobbelt, når du har tilmeldt dig Telmore Play..

Hvad sker der med mit abonnement hos C More, hvis TELMORE Play afmeldes?

Din indholdspakke hos C More bliver opsagt, hvis du selv afmelder Telmore Play, eller hvis Telmore Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, Saldokontrol eller tyverispærring. Du vil stadig kunne logge ind med din bruger, men du vil ikke kunne afspille noget.

Hvis du gentilmelder Telmore Play, får du tilsendt et engangslogin som du bruger til at genaktivere din konto hos C More.

Hvad sker der med mit abonnement hos C More, hvis jeg gentilmelder TELMORE Play?

Hvis du gentilmelder Telmore Play, får du en mail med et engangslogin som du bruger til at genoprette din C More konto.
  • Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under Mit abonnement
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte dig TELMORE play. Her finder du dit engangslogin til C More.
  • Log på cmore.dk med dine nye login-oplysninger.