Spørgsmål til abonnement - C More

Hvad sker der med mit eksisterende abonnement hos C More, når jeg tilmelder mig TELMORE Play?

Du kan desværre ikke overdrage et allerede eksisterende abonnement hos C More til TELMORE Play.

Når du tilmelder dig TELMORE Play, får du en ny konto hos C More. Du modtager en e-mail fra TELMORE med dine nye login-oplysninger til C More.

Du skal selv huske at opsige et evt. eksisterende abonnement hos C More, når du har tilmeldt dig TELMORE Play.

Hvad sker der med mit abonnement hos C More, hvis TELMORE Play afmeldes?

Dit abonnement hos C More bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, Saldokontrol eller tyverispærring.

Hvis du gentilmelder TELMORE Play, får du et nyt abonnement med nye login-oplysninger til C More.

Hvad sker der med mit abonnement hos C More, hvis jeg gentilmelder TELMORE Play?

Hvis du gentilmelder TELMORE Play, får du et nyt abonnement med nye login-oplysninger til C More.
  • Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under Mit abonnement
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte dig TELMORE play. Her finder du dine nye login-oplysninger til C More.
  • Log på cmore.dk med dine nye login-oplysninger.