Spørgsmål til abonnement - Flipp

HVAD SKER DER MED MIT EKSISTERENDE FLIPP ABONNEMENT, NÅR JEG TILMELDER MIG TELMORE PLAY?

Dit Flipp abonnement overtages automatisk af TELMORE Play, hvis du bruger samme e-mailadresse

Har du allerede et abonnement hos Flipp, når du tilmelder dig TELMORE Play? Så overtager TELMORE Play automatisk dit Flipp abonnement, hvis du bruger samme e-mailadresse hos Flipp, som du er registreret med hos TELMORE.

Hvis dit eksisterende Flipp abonnement ikke har samme e-mailadresse, som du er registreret med hos TELMORE, skal du selv opsige dit eksisterende abonnement hos Flipp.

Log på Flipp, som du plejer
Hvis du allerede har et Flipp abonnement med samme e-mailadresse som hos TELMORE, skal du blot logge på Flipp, som du plejer. Der vil stå på din Flipp-profil, at betalinger sker via din aftale med TELMORE.

HVAD GØR JEG MED DE LOGIN-OPLYSNINGER, I SENDER MIG TIL FLIPP?

Kort efter du har tilmeldt dig TELMORE Play, modtager du en e-mail med login-informationer til dine nye TELMORE Play-tjenester.  Hvis du allerede har et Flipp abonnement med samme e-mailadresse som hos TELMORE, skal du bare se bort fra login-oplysningerne til Flipp. Log herefter på Flipp med de login-oplysninger, du plejer at bruge.

HVAD SKER DER MED MIT FLIPP ABONNEMENT, HVIS TELMORE PLAY AFMELDES?

Dit Flipp abonnement bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, saldokontrol eller tyverispærring.

Havde du Flipp abonnement før du tilmeldte dig TELMORE Play, kan abonnementet fortsætte på samme vilkår som før tilmeldingen til TELMORE Play, såfremt du ønsker det. Du skal blot kontakte Flipp.

Din betaling for Flipp i måneden, hvor du tilmelder TELMORE Play, vil blive modregnet hvis du genoptager abonnementet direkte hos Flipp.

HVAD SKER DER MED MIT FLIPP ABONNEMENT, HVIS JEG GENTILMELDER TELMORE PLAY?

• Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under Mit abonnement
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte TELMORE Play. Se bort fra login-informationerne til Flipp.
  • Log på Flipp med de login-oplysninger, du har brugt hele tiden. Du har nu igen adgang til alt indhold på Flipp.