Antennen

Oplever du problemer med svigtende signal eller mistede samtaler, skal du tjekke, om det er i et bestemt område, du oplever problemerne. Der kan nemlig sagtens være problemer med den lokale mast, som er skyld i, at signalet svigter på din iPhone.

Det er umuligt at sikre sig, at enkelte opkald ikke går tabt fra tid til anden, da mobilnetværk er meget ustabile og modtagelige for forskellige udefrakommende faktorer.

Du kan opleve dårligt signal pga. følgende:
  • Skove og større bakker kan dæmpe signalet fra sendemasten
  • Bygninger med beton, metal eller energiglas kan have dæmpet signal
  • Hastigheden er afhængig af afstanden til sendemasten
  • Signalet bliver påvirket af antallet af brugere på samme sendemast
  • Forældet software på telefonen

Skulle du mod forventning opleve problemer med signalet, skal du være opmærksom på følgende, inden du kontakter kundeservice:
  • Er det kun i et bestemt område, du oplever problemer?
  • Er det i et bestemt tidsinterval, du oplever problemer? (morgen/aften)
  • Oplever andre omkring dig også problemer?
Kontakt kundeservice med ovenstående informationer, så vil vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt.