Apps til Android i Google Play

For at kunne downloade apps til din Android smartphone, kræver det en Google-konto.

Du kan også oprette en konto i forbindelse med opsætningen af din smartphone, eller når du åbner Google Play appen.

Din Google-konto giver også adgang til blandt andet Gmail, Youtube og Google Plus.

Til Android smartphones henter du apps via et program, der hedder ”Google Play”. Det ligger som standard i din hovedmenu.

Programmet er illustreret med dette ikon:

Google Play store

Når du har adgang til Google Play, kan du hente flere hundrede tusinde apps. Der findes en stor del gratis apps, mens andre koster penge.

Oplever du problemer med en app, skal du kontakte udvikleren af den pågældende app. De kan være behjælpelige med support og evt. refundering af det beløb, du har betalt for din app.