Apps til Windows phone i Windows Store

For at kunne downloade apps til din Windows Phone telefon, kræver det, at du har en ”Microsoft-konto”. Dvs. en e-mail-adresse, som er registreret hos Microsoft.

Når du har en Live-konto, skal du finde ikonet, der hedder ”Store” på din telefon. Her skal du logge ind med din Live-konto, og derefter kan du hente apps til din telefon. Store ikonet er illustreret sådan her:

Windows store

Når du har adgang til Windows Store, kan du hente flere tusinde apps. Der findes en stor del gratis apps, mens enkelte koster nogle kroner. Men der burde være apps nok til at dække alles behov.

Oplever du problemer med en app, skal du kontakte udvikleren af den pågældende app. De kan være behjælpelige med support og evt. refundering af det beløb, du har betalt for din app.