Backup af din iPhone

Sådan tager du backup af din iPhone, så du ikke mister dit indhold på telefonen.Med de nye udgaver af iPhones styresystem iOS kan du benytte iCloud til at synkronisere dit indhold, og dermed have en automatisk backup. På Apples hjemmeside finder du en opsætningsguide til iCloud på iPhone, iPad, Mac og PC.
Hvis ikke din iPhone synkroniserer automatisk, eller du foretrækker at gøre det manuelt, evt. for at have din back up liggende på din computer, kan du følge nedenstående guide.

For at tage backup af din iPhone skal du starte med at tilslutte din iPhone til iTunes.

Find din iPhone i øverste venstre hjørne.

Find iPhone

1. Højreklik på din iPhone
2. Vælg ”Overfør køb”

Din iPhone overfører nu al musik, applikationer, podcasts osv. til iTunes. Derefter skal du gøre følgende:

1. Højreklik på din iPhone
2. Vælg ”Sikkerhedskopier”

Overfør køb

Vigtig information: iTunes tager ikke backup af din musik og dine applikationer på telefonen. Dette skal du sørge for at have liggende i din iTunes, som du lige har gjort ved at klikke overfør køb.

Se hvad iTunes tager backup af

Har du en ældre iPhone og ønsker dig en ny? Læs om iPhones hos TELMORE og se, hvad det koster at købe ny iPhone.