Batteri og opladning

iPhone kan ikke oplade
Du kan oplade din iPhone på 2 måder:

1. Via en almindelig stikkontakt
2. Ved at tilslutte usb-kablet til en computer

Det er dog vigtigt, at du sikrer dig, at den computer, du tilslutter din iPhone til, bruger usb 2.0 eller derover. Vi anbefaler, at du evt. bruger en usb-port på bagsiden af din computer, da usb-porte på forsiden ofte ikke er tilsluttet eller virker korrekt.

Oplever du problemer med opladningen af din iPhone, anbefaler vi, at du gør følgende:

1. Prøv i en anden stikkontakt
2. Tilslut din iPhone til en anden computer (bemærk, at computeren skal være tændt og må ikke være på standby eller i dvale)
3. Prøv evt. med et andet usb-kabel, hvis du har mulighed for det

Lad altid din iPhone sidde i opladeren/computeren i ca. 10 minutter, da der godt kan gå lidt tid, før din iPhone reagerer på opladningen.

Hjælper ovenstående ikke, bliver du nødt til at sende din iPhone til reparation.

Opret en reklamation

Batteritiden er for kort
Der kan være mange årsager til, at din iPhone løber hurtigt tør for strøm. Ved normalt brug skal du regne med at oplade din iPhone hver 1-2 dage.

Du kan eventuelt spare på strømmen ved at skrue ned for lysstyrken, spille spil når telefonen sidder i opladeren, og slå Bluetooth, GPS og Wi-Fi fra, når du ikke bruger dem.

Hjælper ovenstående tips ikke, anbefaler vi, at du nulstiller din iPhone helt.

Sådan nulstiller du din iPhone

iPhone kan ikke tændes
Kan du slet ikke tænde din iPhone, er der nogle enkelte ting, du skal prøve først:

1. Tilslut din iPhone til en oplader i mindst 10 minutter (hvis din iPhone er løbet helt tør for strøm, skal den oplade i lidt tid, før den kan tændes igen)
2. Hjælper det ikke at tilslutte din iPhone til en stikkontakt, skal du forsøge at gendanne din iPhone. Det gør du ved at trykke på ”Sluk/tænd”-knappen samtidig med ”Home”-knappen og holde dem inde i ca. 10-15 sekunder.

genstart din iPhone

Afhjælper dette ikke problemet, er du nødt til at sende din iPhone ind til vores værksted.

Opret reparationssag

Ønsker du at opgradere din iPhone, kan du købe en iPhone 6 i vores shop her