Betalingsmetoder

Hos TELMORE betaler du som udgangspunkt alt via saldoen på din TELMORE-konto. Du logger på Mit TELMORE med dit mobilnummer / mobile bredbåndsnummer og din personlige adgangskode. På Mit TELMORE kan du tanke din TELMORE-konto op på forsiden og under punktet Betaling. Du tanker op med dit betalingskort.

Tilmeld Automatisk Betaling

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Automatisk Betaling. Så fylder vi automatisk din TELMORE-konto op, og du behøver aldrig spekulere på, om der nu er dækning på din TELMORE-konto. Læs om Automatisk Betaling

Tilmeld Automatisk Betaling på Mit TELMORE

Kreditkort

Du kan benytte følgende kreditkort til at indbetale på din TELMORE-konto:
  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mastercard debit
  • Diners Club
  • American Express

Stjålet kreditkort

Skulle du være så uheldig at miste dit kreditkort, skal du ikke frygte, at du ikke kan indbetale på din TELMORE-konto. Du kan til enhver tid bruge et andet kreditkort, - evt. fra en bekendt eller familie til at indbetale. Det behøver ikke være dit eget kreditkort.