Brugervejledninger fra Apple

Ønsker du en trykt version af brugervejledningen til din iPhone, kan du hente den her og printe den ud. Hent brugervejledningen

Online hjælp hos Apple
Ønsker du mere hjælp til at tage din iPhone i brug, så kan du også læse om funktioner og apps hos Apple samme sted.

På tide at købe ny iPhone?
Har du en gammel model? Måske er det på tide at opdatere til en nyere. Du finder en liste over, hvilke varianter der findes, og du kan helt sikkert finde en billig iPhone.

Måske ved du allerede, hvilken model du er interesset i? Nej? Så kig på vores sammenlign iPhones-side.

Find de fleste generationer af Apple-mobilen i vores webshop.
Du kan også se vores tilbud på iPhone 7 eller iPhone 8, som er de nyere familiemedlemmer.
Se også den populære iPhone SE.