Opsætning af e-mail - iPhone

Mail appen

På iPhone har du Mail appen, du kan bruge til alle dine e-mails. Du kan tilføje mere end en e-mailkont i Mail appen og have dem alle samlet.

Sådan opsætter du en e-mail:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Konti og passwords
  3. Tilføj ny konto
  4. Vælg ud fra listen, eller vælg Anden
  5. Vælg Tilføj e-mail konto
  6. Indtast dine oplysninger
  7. Tryk Næste*
  8. Vælg om du vil bruge Mail appen
  9. Tryk Arkiver
* Beder den om flere oplysninger?
  • Find oplysningerne fra din e-mail udbyder, eller på Google.
  • Undersøg bl.a. om du skal bruge POP3 eller IMAP.
Har du mere end én e-mailkonto?
Du kan tilføje flere e-mails ved at følge guiden ovenover. De ligger alle i din Mail app, når du har tilføjet dem.

Vælg standard e-mailkonto
Når du sender en ny e-mail i Mail appen sender du normalt fra din standardkonto. Vælg den e-mail du vil bruge, og undgå fx at sende en arbejdsmail fra din private e-mail og omvendt.

Sådan vælger du en standard e-mailkonto:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Mail
  3. Tryk Standard konto
  4. Vælg din konto
Vælg hvor ofte din Mail app skal opdatere
Du kan bestemme hvad Mail appen henter hvornår. Du har tre muligheder:

• Push: Alle mails bliver hentet til Mail app, når du får dem
  • Hent: Mail app henter nye mails – hver 15, 30 eller 60 minutter
  • Manuelt: Mail app henter kun mails, når du selv tjekker
Sådan gør du:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Konti og adgangskoder
  3. Vælg Hent ny data
  4. Vælg om Push skal slås til eller fra
  5. Vælg for hver konto hvordan mails skal hentes
  6. Vælg om ikke-Push-mails skal hentes manuelt eller automatisk

Brug en anden app til e-mail

Hvis du vil bruge fx Gmail eller Outlook, henter du deres app i App Store, og logger ind med din e-mail. Du behøver ikke oprette en konto i Indstillinger, som du skal med Mail app.