Betal automatisk eller tank op selv

Betaling af dit abonnement

Hvordan og hvornår du betaler afhænger af dit forbrug, dit abonnement, og hvilke services og tilvalg du er tilmeldt. Faste månedlige betalinger bliver altid trukket fra dit betalingskort d. 1. i måneden. Betaling for løbende forbrug bliver løbende trukket fra din Telmore-konto.

Få en introduktion til betaling her:

Månedlig og løbende betaling
Har du et pakke-abonnement, betaler du en fast månedlig pris. Har du ekstra forbrug ud over din pakkes indhold, betaler du for det løbende. Med et basisabonnement har du en lav fast månedlig abonnementspris, og du betaler løbende for dit forbrug. Nogle services har en fast månedlig pris, mens du betaler løbende for andre services, du er tilmeldt. Se listerne med faste og løbende betalinger herunder.

Faste månedlige betalinger
Betaling for abonnementer, tilvalg og services med en fast månedlig pris bliver trukket fra dit betalingskort d. 1. i måneden. Det gælder:
  • Telmore Play
  • Tale- og datapakker
  • Mobilt Bredbånd
  • Datadelings SIM-kort
  • Ekstra data pr. måned
  • +Play
  • Telmore til Telmore
  • Basisabonnementer - eksklusiv forbrug
  • Internet på mobilen til et basisabonnement
  • Ubegrænset sms og mms til basisabonnement

Betalinger der bliver trukket løbende
Løbende forbrug bliver trukket fra din Telmore-konto. Du betaler løbende for:
  • Alt forbrug i dit basisabonnement.
  • Forbrug af tale og EU-data ud over den mængde du har i dit pakke-abonnement.
  • Forbrug af tale, data, sms og mms uden for de 36 EU-lande med et pakke-abonnement. Du skal være tilmeldt Udlandstelefoni og/eller Data i udlandet, for at bruge mobilen uden for EU-landene.
  • Forbrug af World Data-pakker.

Forbrug, der ikke er dækket af dit abonnement

Forbrug, der ikke er dækket af dit abonnement eller services, bliver løbende trukket fra din Telmore-konto. Du fik oprettet en Telmore-konto, da du blev kunde hos os. Du kan altid se din saldo på Mit Telmore.

Det er forbrug, som ikke er dækket af dine faste månedlige betalinger. Med et basisabonnement er det alt forbrug, med mindre du har tilvalgt Internet på mobilen eller Ubegrænset sms og mms.

Ekstra mobil-forbrug
Det gælder forbrug af tale og EU-data ud over den mængde, du har i dit abonnement.

Forbrug i udlandet
Det gælder forbrug af tale, data, sms og mms i lande uden for de 36 EU-lande. Fx hvis du er tilmeldt Udlandstelefoni eller Data i udlandet.

Sms-betaling og indholdstakserede tjenester
Det er når du fx deltager i en sms-afstemning, køber en tog- eller busbillet, køber et mobilspil eller donerer penge via sms.

Læs om sms-betaling og indholdstakserede tjenester

Trukket penge på min konto to gange

Er du tilmeldt Automatisk Betaling, bliver der trukket penge fra din konto af to årsager:
  • Når du betaler for dit abonnement d. 1. i måneden
  • Når vi tanker din Telmore-konto op
Din faste månedlige betaling af abonnement, tilvalg og services, bliver trukket fra dit betalingskort. Forbrug der ikke er dækket af den månedlige betaling, bliver trukket fra din Telmore-konto. Når saldoen på din Telmore-konto går i minus, tanker vi den op fra dit betalingskort.

Du kan se lister over faste månedlige betalinger og løbende betaling længere oppe. Der kan du også læse mere om betalingen af dit abonnement.

Betal Automatisk eller tank op selv

Du kan vælge, om din Telmore-konto skal tankes op automatisk, eller om du selv vil tanke op manuelt. Det gør du ved at tilmelde Automatisk Betaling på Mit Telmore eller afmelde det, hvis du er tilmeldt.

Automatisk Betaling
Er du tilmeldt Automatisk Betaling, trækker vi dine faste månedlige betalinger fra dit betalingskort. Løbende betalinger bliver trukket fra din Telmore-konto, og går den i minus, bliver den optanket automatisk. Du kan læse mere om månedlige og løbende betalinger længere oppe. Vi gemmer dine kortoplysninger, og de bliver naturligvis behandlet sikkert bag dit login og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tank op manuelt
Foretrækker du at tanke op manuelt, bliver alle dine betalinger trukket fra din Telmore-konto. Det er vigtigt, at du sørger for at tanke op på din Telmore-konto. Du får besked, når din saldo går i minus.

Se her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du tanker din Telmore-konto op manuelt:

Hvad er Automatisk Betaling?

Med Automatisk Betaling  tanker vi din Telmore-konto op fra dit betalingskort, når din saldo går i minus. Tilmeld det på Mit Telmore, så behøver du ikke huske på at tanke op manuelt hver måned.

Kan jeg tilmelde Telmore til Betalingsservice?

Vi kan ikke tilbyde betaling af dit mobilabonnement via Betalingsservice. Med Automatisk Betaling bliver den månedlige betaling for dit abonnement trukket fra dit betalingskort. Tanker du op manuelt, bliver den månedlige betaling trukket fra din Telmore-konto.

Hvis du køber en mobiltelefon på afbetaling, bliver afdragene betalt via Betalingsservice. Det er fordi, du laver en aftale med Express Bank, der bruger Betalingsservice.

Tank op på din Telmore-konto

Nogle kunder vælger selv at tanke deres Telmore-konto op manuelt hver måned. Du kan både tanke op på vores hjemmeside, og via vores app.

Sådan tanker du op på Mit Telmore:
  1. Log ind på Mit Telmore
  2. Klik på Betaling
  3. Klik på Tank op
  4. Indtast det ønskede beløb og klik på Tank op
  5. Indtast dine kortoplysninger og Godkend
Du kan altid se din saldo på forsiden af Mit Telmore og i vores selvbetjenings-app.

Når du tanker op manuelt selv, skal du huske at tanke penge nok til at betale for services og forbrug ud over dit abonnement. Du kan læse mere om de forskellige betalinger i afsnittet Betaling af dit abonnement længere oppe.

Især hvis du tager til udlandet, skal du være opmærksom på, at din Telmore-konto ikke går i minus. Ellers risikerer du, at dit SIM-kort bliver spærret. Det gør det svært at få signal igen på din mobiltelefon, før du kommer hjem til Danmark.

Med Automatisk Betaling  tanker vi op på din Telmore-konto, når du går i minus. Så undgår du at glemme en optankning og risikoen for, at dit abonnement bliver spærret.

Hvilke betalingskort modtager Telmore?

Du kan benytte følgende kreditkort på Mit Telmore:
  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mastercard debit