Er din forbindelse blokeret eller lukket?

Hvis din telefon bliver lukket på grund af fx manglende penge på din TELMORE-konto, mens du opholder dig i udlandet, er det desværre ikke altid, den åbner igen, når du indbetaler. Det skyldes, at det udenlandske netværk ikke altid registrerer, at din telefon er blevet genåbnet.

Sluk og tænd din mobil

Du kan forsøge løbende tænde og slukke din telefon. Hvis det ikke virker, vil din telefon først genåbne, når du er tilbage i Danmark. En nødløsning for dig kan være at købe et udenlandsk taletidskort til din mobil.

Vi anbefaler altid, at du tilmelder dig Automatisk Betaling, før du tager til udlandet med din mobil. Så undgår du, at din telefon lukker.