Fejlkode 6008 ved afspilning af C More

Jeg får fejlkode 6008 ved afspilning?
 
Hvis du får fejlkode 6008 ved afspilning, forsøg da følgende:
  • Åben Konfiguration af Microsoft Silverlight på din computer
  • Gå til fanebladet ”Afspil”
  • Sæt flueben i ”Aktiver overførsel og opdateringer for komponenter, som er nødvendige for afspilning af beskyttet indhold”
  • Tryk ”OK”

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?