ICCID - Find dit SIM-kort-nummer

ICCID - Find dit SIM-kortnummer

Når du køber mobilabonnement hos os, kan du vælge at beholde dit mobilnummer.

Vælg muligheden Flyt nummer, når du køber et abonnement. Så flytter vi dit mobilnummer fra dit gamle teleselskab. Du skal ikke opsige dit nummer eller abonnement hos det gamle selskab. Det klarer vi.

For at vi kan flytte dit telefonnummer til Telmore, skal vi bruge dit SIM-kort nummer, også kaldet ICCID.

Nummeret er trykt direkte på kortet, men bare rolig, det er ikke sikkert, du behøver at tage dit SIM-kort ud af telefonen.

Måden du finder ICCID på, afhænger af din mobil. Se herunder, hvordan du gør på din telefon.

Find SIM-kort-nummer på iPhone

1. Gå til indstillinger
2. Gå til Generelt
3. Gå til Om
4. Scroll ned til ICCID. Talrækken her er nummeret på dit SIM-kort.

Find SIM-kort-nummer på Android

Android-telefoner som Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi, osv. har forskellig opsætning. Det er derfor forskelligt fra model til model, hvordan du finder SIM-kort-nummeret.

På nogle Android-telefoner kan du finde nummeret under "Om telefonen", men det gælder ikke alle modeller.

Du kan også altid tage SIM-kortet ud af telefonen, da nummeret er trykt direkte på kortet.

Endelig kan du også hente appen Sim Serial Number ( ICCID)  som understøtter android 4.4 til android 12.

Find SIM-kort-nummer bag på kortet

Dit ICCID-nummer er også trykt bag på kortet. Det er forskelligt, hvordan du tager SIM-kortet ud. Metoden afhænger af, om du har en mobiltelefon fra Huawei, Sony eller en fx Samsung Galaxy.

På iPhone kan du bruge en papirclips til at få SIM-kortet ud. Nogle Samsung og Huawei-modeller har en lille nål med i salgskassen, som man bruger til at tage SIM-kortet ud med.

Find dit SIM-kort-nummer på Mit Telmore

Hvis du allerede er kunde hos Telmore kan du finde dit SIM-kort-nummer på Mit Telmore under SIM-kort:

Herinde kan du læse dit SIM-kort-nummer, samt PIN-kode og PUK-kode.

Hvad er ICC eller ICCID?

ICC eller ICCID er et særligt SIM-kort-nummer, som hører sammen med dit personlige abonnement. Det er et såkaldt SIM-id, som identificerer dit SIM-kort.