Find nummeret på dit SIM-kort

For at vi kan flytte dit telefonnummer til TELMORE, skal vi bruge dit SIM-kort nummer. Måden du finder det på, afhænger af hvilken type telefon du har. Se herunder, hvordan du gør på din telefon.

SIM-kort nummer kaldes også for ICCID.

Nummeret er trykt direkte på kortet, så du kan altid pille det ud og se nummeret på den måde. Vi anbefaler dog, at du følger en guide nedenfor, så du ikke behøver tage kortet ud.

Find SIM-kort-nummer på iPhone

1. Gå til indstillinger
iPhone forside
2. Gå til Generelt

Gå under Generelt
3. Gå til Om

Gå under
4. Scroll ned til ICCID. Talrækken her er nummeret på dit SIM-kort.

SIM-kort nummeret findes under ICCID

Find SIM-kort-nummer på Android

Da Android-telefoner kan være ret forskellige i deres opsætning, er det forskelligt fra model til model, hvordan man finder SIM-kort-nummeret. Fælles for alle Android-telefoner er, at du kan finde nummeret ved at installere denne app:

SIM Reader

App'en SIM Reader, som viser information om SIM-kortet, herunder ICCID
Alternativt vil du på mange Android-telefoner kunne finde nummeret under "Om telefonen", men det gælder ikke alle modeller.

Du kan også altid tage SIM-kortet ud af telefonen, da nummeret er trykt direkte på kortet.

Find SIM-kort-nummer på Windows Phone

1. Gå til indstillinger, og derefter "Om"

Gå under indstillinger, og dernæst under
2. Tryk på "Flere oplysninger"

Tryk på
3. Dit SIM-kort nummer står under "SIM-id"

Du finder SIM-kort-nummeret under

Find SIM-kort-nummeret bag på kortet

SIM-kort-nummeret er også trykt bag på kortet, så der vil du også kunne finde det som en sidste udvej.

Du er nødt til at tage SIM-kortet ud for at kunne aflæse nummeret på denne måde, og det foregår på forskellig vis fra telefon til telefon.

På iPhone kan du bruge en papirclips til at få SIM-kortet ud.

Du kan se et TELMORE-SIM-kort herunder, hvor nummeret fremgår i de røde kasser.

Simkort-nummeret er trykt bag på kortet

Er du allerede kunde hos TELMORE?

Hvis du allerede er kunde hos TELMORE, kan du finde dit SIM-kort-nummer ved de ovenstående guides, men du kan også finde det inde på Mit TELMORE. Du finder dit SIM-kort-nummer ved at logge ind på Mit TELMORE og finde menupunktet "
SIM-kort & Spærring". Herinde kan du læse dit SIM-kort-nummer, samt PIN-kode og PUK-kode.