Forberedelser til Mobilt Bredbånd - Hastighed og priser

TELMORE sælger en række Mobilt Bredbånd-forbindelser, som varierer i antal GB og hastighed, og om WIFI-router medfølger.Hos TELMORE har vi mange muligheder for mobilt bredbånd. Du kan vælge hastighed, type router eller om du kun vil have et SIM-kort.

Du kan se udvalget her

Sådan kan du få 4G

Du kan få 4G, hvis du har en pakke eller Mobilt Bredbånd med 4G.

Dit SIM-kort og din mobil skal understøtte 4G, og du skal befinde dig i et område med 4G dækning. Tjek din dækning

Understøtter dit SIM-kort 4G?
Dit SIM-kort understøtter 4G, hvis det er fra 2014 og frem.

Er dit SIM-kort fra før 2014?
Så understøtter det 4G, hvis SIM-kort-nummeret bag på kortet begynder med en af følgende talkombinationer:

8945013012081
89450130121
8945013013

Hvis ikke, skal du bestille et nyt SIM-kort på selvbetjeningssiden Mit TELMORE under Mine SIM-kort. Det koster 99 kr. og ankommer inden for 3-5 hverdage.

Understøtter dit modem 4G?
Hvis du gerne vil bruge 4G på Mobilt Bredbånd, skal du skifte til et nyt modem. Køb nyt modem her

Når både din telefon/modem og dit SIM-kort understøtter 4G, kan du logge ind på Mit TELMORE og tilmelde dig 4G. Gå ind på Mit abonnement og vælg Services. Det koster ikke noget at tilmelde sig 4G.

Vores 4G kører på følgende frekvenser:
800 og 2600 MHz

Kan det betale sig at have Mobilt Bredbånd?

TELMORE sælger Mobilt Bredbånd med 3G og 4G netværk.

Med 3G kan du forvente en hastighed mellem 2 og 12 Mbit/s i download og 1 og 4 Mbit/s i upload.
Med 4G kan du forvente en hastighed mellem 17 og 71 Mbit/s i download og 5 og 43 Mbit/s i upload.

For begge hastigheder gælder det, at forventet hastighed afhænger af antal samtidige brugere og afstand til masten.

TELMORE tilbyder Mobilt Bredbånd, Internet på Mobilen og pakker (inkl. taletid og sms/mms). Hvis du ikke tilmelder dig noget af dette, betaler du pr. MB du downloader/uploader, hvis du bruger internettet på din mobiltelefon/usb-modem.

Hvis du downloader/uploader mere end 9,80 MB. pr. måned, kan det bedst betale sig at have Internet på mobilen, som minimum, hos TELMORE.

Til sammenligning fylder 1 musiknummer i formatet mp3 i gennemsnit 4 MB.

Et forbrug på 40 GB svarer til, at du kan downloade ca. 10.000 musiknumre eller 8.000 5 minutters YouTube-klip i normal kvalitet.

Hvad sker der, hvis jeg overstiger mit månedlige dataforbrug?

Slip for ekstraregning

Hvis du overskrider dit månedlige forbrug, nedsætter vi hastigheden på dit mobile bredbånd til mellem 0 og 64 kbit/s. Det betyder i praksis, at hastigheden er så lav, at det er meget svært at bruge forbindelsen. E-mails og enkelte hjemmesidebesøg kan dog lade sig gøre.

På denne måde sikrer vi, at du ikke kommer til at betale mere, end du allerede har betalt, og du slipper dermed for en ekstraregning.

Bemærk!
Det er ikke muligt at købe sig til et højere forbrug. Har du en af de mindre pakker, kan du dog opgradere til et større Mobilt Bredbånd-produkt og derved åbne for yderlige forbrug.

Usb-modem fra anden forhandler

Det er muligt at benytte usb-modemmer fra andre forhandlere til vores Mobile Bredbånd. Det kræver dog, at SIM-kortet kan udskiftes i modemmet, samt at modemmet ikke er låst til kun at benytte SIM-kort fra denne forhandler.

Bemærk!

Er usb-modemmet låst til forhandleren af modemmet, kan det muligvis låses op. Der vil dog være tilfælde hvor dette ikke en gang er nok, da modemmet er ”Branded til forhandleren”. Kontakt forhandleren for at få mere information.

Det vil også tit være tilfældet, at der skal ændres lidt i de oplysninger som det givne opkaldsprogram har, da TELMORE ikke benytter sig af de samme oplysninger.