Står modtagelsestidspunkt for sms'en forkert?

 
Hvis modtagelsestidspunktet for din sms står forkert, kan det skyldes, at din telefon er indstillet med den forkerte tidszone. Din telefon skal være indstillet til tidszonen GMT+1. I din telefonmanual kan du finde en vejledning til, hvordan du indstiller tidszonen i din telefon.
 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?