Brug din mobil som hotspot - iPhone

Brug din mobil som hotspot og få internetforbindelse på farten.

Med et mobilt hotspot kan du bruge din 4G-mobildata til at gå nettet på fx iPad, computer eller andre smartphones. Det virker ligesom en mobil router.
  • Før du bruger Mobilt Hotspot, kan du ændre adgangskoden.
  • Navnet på dit Hotspot er din iPhones navn.
  • Du kan skifte navn på din iPhone/dit Hotspot, så det er nemmere at finde.
Sådan slår du Mobilt Hotspot/Internetdeling til på din iPhone:
  1. Gå til startskærmen
  2. Swipe for at åbne Kontrolcenter
  3. Tryk og hold nede på Mobildata-ikonet
  4. Tryk på Internetdeling for at slå det til
Så er du klar til at bruge din mobil som modem og dele internet med din pc, dine venner eller kollegers smartphones eller tablets. De skal bare bruge din kode, når de logger på.

Sådan skifter du adgangskode på dit Hotspot:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Internetdeling
  3. Tryk på Wi-Fi-adgangskode
  4. Vælg adgangskode
Sådan skifter du navn på din iPhone:
Navnet på dit hotspot er det samme som navnet på din iPhone:
  1. Åbn Indstilinger
  2. Vælg Generelt
  3. Vælg Om
  4. Tryk på Navn
  5. Vælg et nyt navn
Hvad er hotspot?
Et mobilt hotspot er en funktion, hvor du kan bruge din mobiltelefon som mobil router. Du kan dele internet fra dit mobilabonnement med din pc eller andre personers smartphone eller computere. Hvis du er et sted uden WiFi, kan du få internetforbindelse direkte fra 4G-mobilnetværket ved at bruge din mobil som modem.

Andre, der logger på dit mobile hotspot, skal bruge din sikkerhedsnøgle eller kode. Hvis forbindelsen ikke virker, er de måske for langt væk fra din telefon. Har du brug for WiFi, uden at din telefon er i nærheden, kan du bestille Mobilt Bredbånd eller Datadeling

Internetdeling fungerer både på iPhone, Samsung, Huawei og langt de fleste smartphones. Læs om at lave hotspot med din Android-mobil .