Funktionen Hjælp til Wi-Fi

I iOS 9 er der tilføjet en funktion, som gør, at din iPhone automatisk kan bruge af din mobildata, hvis telefonen vurderer, at det nuværende Wi-Fi-signal er for svagt.

Funktionen hedder "Hjælp til Wi-Fi".

Hvis du vil være helt sikker på at din telefon ikke kan bruge af din mobildata uden du ved det, skal du blot sørge for at funktionen er slået fra.

Du kan se hvordan man gør i guiden herunder.

Gå til Indstillinger og vælg Mobil.

Gå under indstillinger og vælg Mobil

Scroll helt ned til bunden og find "Hjælp til Wi-Fi".

Find

Slå funktionen fra hvis den er slået til.

Slå

Din iPhone vil nu ikke kunne bruge mobildata, før du selv slår Wi-Fi fra.