Guide til softwareopdatering af mobiltelefon

Opdatering af Apple iPhone/iOS

Opdatering af iOS på iPhone kan enten gøres trådløst eller ved hjælp af iTunes når din iPhone er tilsluttet via usb-kabel.

Trådløs opdatering:
  • Tilslut din iPhone til en strømkilde
  • Gå til Indstillinger og herefter Generelt > Softwareopdatering
  • Tryk på Hent og installer og følg instruktionerne på skærmen

Opdatering via iTunes:
  • Tilslut din iPhone til din computer med usb-kablet
  • Vælg din iPhone i iTunes
  • Vælg Resume og klik på Søg efter opdatering
  • Vælg Hent og opdater

Du kan altid søge mere hjælp på Apples supportsider.

Opdatering af Samsung/Android

Du kan altid tjekke for opdateringer til din Samsung smartphone på følgende måde:
  • Gå til Indstillinger, vælg mere og herefter: Om enhed > Softwareopdatering > Opdater

Du kan søge mere hjælp til Android opdateringer på Samsungs supportsider.

Opdatering af Sony/Android

Opdatering af software til Sony smartphones kan gøres trådløst på følgende måde:
  • Gå til Indstillinger og herefter Om telefonen > Softwareopdateringer > Systemopdateringer

Du kan også besøge producentens hjemmeside og søge på din Sony-model.

Opdatering af LG smartphones

Opdatering af software til LG smartphones kan gøres trådløst på følgende måde:
  • Gå til Menu og tryk på Softwareopdatering. Her kan du tjekke om der er nye opdateringer tilgængelige
  • Hvis der er nye opdateringer tilgængelige skal du vælge Download og senere Installer nu. Din smartphone genstarter efter installationen

Mere information om opdateringer til følgende modeller:

Opdatering af Nokia/Symbian software

Følgende guide gælder for de fleste Nokia telefoner med Symbian software installeret. Du kan altid læse mere på producentens hjemmeside.
  • Gå til Menu og herefter Applications (Tools)
  • Vælg SW Update
  • Vælg de relevante opdateringer og følg instruktionerne på skærmen