Kom godt i gang med Telmore Voicemail

Med Telmore Voicemail får du nemt et overblik over dine voicemail-beskeder. Du kan afspille, spole frem og tilbage, søge i og dele dine beskeder, nemt og overskueligt. Du bliver guidet igennem funktionerne herunder.

Vær opmærksom på at beskederne i din almindelige voicemail ikke bliver overført til Telmore Voicemail appen. På samme måde bliver beskeder gemt i Telmore Voicemail ikke overført til din almindelige voicemail. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at aflytte alle dine beskeder, inden du skifter din voicemail.

Hent appen

Du downloader appen via nedenstående links til henholdvis iOS (iPhones) og Android-telefoner.

iOS

Android

Login

Indtast telefonnummer

Når du åbner appen første gang, indtaster du dit Telmore-nummer, og trykker på pilen.

Indtast PIN-kode

Du modtager så en SMS med en 6-cifret PIN-kode, der indtastes i appen. Du er nu klar til at bruge Telmore Voicemail.

Afspil beskeder

Afspilning af beskeder

1. For at afspille en besked trykker du bare på den. Nye beskeder er markeret med fed skrift.

2. Når en besked afspilles, kan du følge med i  afspilningsbaren i bunden af skærmen.

3. Du kan spole frem og tilbage med den røde indikator, og sætte beskeden på pause.

Beskedens afsender, dato og længde står i afspilningsbaren. Den forsvinder automatisk, når beskeden er slut.

Del og lås beskeder

Del og lås dine beskeder
Del og lås dine beskeder på IOS

Hver besked har en menu, du åbnes ved at klikke på de 3 prikker til højre.

Fra menuen kan du vælge:
  • Ring tilbage til afsenderen
  • Send en SMS til afsenderen
  • Opret kontakt hvis nummeret ikke er i dine kontakter
  • Del besked via SMS, email eller sociale medier
  • Lås besked for at være sikker på ikke at slette den ved et uheld
  • Slet besked hvis beskeden ikke er låst

Skift mellem telefonnumre

Skift telefonnummer
Skift telefonnummer IOS

Med Telmore voicemail kan du gemme flere Telmore-numre, og samle alle dine beskeder i samme app.

Tryk på det aktive nummer, vælg  Tilføj nummer, og indtast det nye nummer. Der sendes en PIN-kode til nummeret, som skal indtastes i appen, før beskederne til dette nummer bliver gemt i appen.

Hvis din mobil går i stykker, kan du hente Telmore Vociemail appen på en anden smartphone og lytte til dine beskeder der. Det kræver selvfølgelig, at du kan modtage PIN-koden, så du kan logge ind.

Du skifter mellem de aktive numre i denne menu.

Søgning

Søg del 1

Klik på luppen i højre hjørne for at søge i dine beskeder.

Søg del 2

Du kan søge på navn og telefonnummer.

Indstillinger - generelt

TELMORE Voicemail indstillinger
TELMORE Voicemail indstillinger IOS
TELMORE Voicemail indstillinger IOS del 3
  • Slå telefonsvarer til og fra. Det kan være smart at slå telefonsvareren fra, hvis du opholder dig i længere tid i udlandet, eller et sted uden internetadgang.
  • Modtag notifikationer* og SMS-notifikationer bestemmer hvordan du gøres opmærksom på nye beskeder.
  • Brug kun Wi-fi kan slås til, hvis du ikke vil bruge mobildata på at hente beskeder. Beskeder fylder kun 4 kb pr. sekund, men det kan være praktisk, fx i udlandet.
  • Ringetid: Her vælger du hvor længe telefonen ringer før svareren slår til. Det kan vare mellem 5 og 30 sekunder.
  • Adgang til kontakter skal slås til, hvis du ønsker navne og billeder på afsenderen ud for dine beskeder.
  • Afspil via højtaler afgør om du lytter til dine beskeder gennem telefonens højtaler, eller ved at tage telefonen op til øret.
På iOS enheder er det nødvendigt at slå push-notifikationer til og fra via indstillinger på din telefon. Du vil derfor blive dirigeret til indstillinger for at foretage denne handling under Meddelelser. Her er det også muligt at give appen adgang til din telefons kontakter og mikrofon. Tillad opdatering af apps i baggrunden for at aktivere automatisk opdatering af appen.

Indstillinger - konto og sikkerhed

TELMORE Voicemail indstillinger del 2
TELMORE Voicemail indstillinger IOS del 2
  • Under Godkendte enheder kan du administrere hvilke telefoner der har installeret appen, og har adgang til det aktive telefonnummer. Du kan fjerne adgangen for en telefon her, eller ved at henvende dig til kundeservice på tlf: 70 21 89 00
  • Gendan gammel telefonsvarer: Vil du ikke længere bruge Telmore Voicemail, kan du gendanne din gamle telefonsvarer her. Vær opmærksom på, at du sletter alle beskeder gemt i appen.
  • Du kan logge ud af din Telmore Voicemail på de enkelte enheder. Vil du logge enheden på igen, skal du igennem opsætningen af din Telmore Voicemail igen.

Indtal en velkomsthilsen

Indtal velkomsthilsen

Indtal en personlig velkomsthilsen til din Telmore Voicemail, ved at vælge Velkomsthilsen under Indstillinger. Tryk på mikrofonen for at optage, og tryk stop når din hilsen er slut. Du kan trykke Afspil for at lytte til din hilsen, Optag igen hvis du ikke er helt tilfreds, eller aktiver din hilsen på Gem. En hilsen kan maksimalt vare 120 sekunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg hvis min mobil bliver stjålet?

Du kontakter kundeservice på tlf. 70 21 89 00, og beder om at få fjernet adgang til appen. Så har fremmede ikke adgang til dine private beskeder på den stjålne telefon.

Hvor lange kan beskeder være?

Hvis der ikke kommer nogen lyd de første 15 sekunder, bliver beskeden ikke gemt. Beskeder kan højst vare 240 sekunder, for at undgå lange lommeopkald.

Hvordan ændrer jeg sproget i appen?

Appen tilpasser sig automatisk telefonens sprog, så du skal ændre sproget i telefonens indstillinger.

Hvorfor er alle mine tidligere talebeskeder slettet?

Talebeskeder, du har modtaget før du blev Telmore Voicemail bruger, bliver ikke overført til appen. Har du brugt Telmore Voicemail, men vælger at gendanne din almindelige voicemail, er alle dine beskeder blevet slettet permanent.