Reparation Apple produkter

Opret reparationssag - iOS

TELMOREs iPhone-problemknuser

Er der noget galt med din iPhone eller iPad? Langt størstedelen af de fejl, du oplever på en iPhone eller iPad, er softwarefejl, som du selv kan rette. Du behøver altså ikke sende din iPhone eller iPad på værksted og undvære den.

Derfor anbefaler vi dig at prøve vores 5 trins problemknuser:

• Oplad din iPhone eller iPad
    Hvis din iPhone eller iPad er ved at løbe tør for strøm, kan den godt begynde at opføre sig lidt mærkeligt. Start derfor altid med at lade din iPhone eller iPad op i mindst 10 minutter. Test derefter, om der stadig er en fejl.

• Genstart din iPhone eller iPad
    En iPhone og iPad er ligesom en mindre computer, og ligesom en computer har den behov for at blive genstartet løbende. Mange af de mindre fejl, der opstår på din iPhone, kan ganske enkelt afhjælpes ved at slukke og tænde den, og du behøver ikke have den slukket i mere end et par sekunder. Vi anbefaler, at du slukker og tænder din iPhone 2-3 gange om ugen.

• Opdatér din iPhone eller iPad
    Apple frigiver løbende softwareopdateringer, der afhjælper forskellige småproblemer med din iPhone eller iPad. Vi anbefaler derfor, at du altid sørger for at holde din iPhone opdateret med den nyeste software. Sådan opdaterer du din iPhone (trinene er ens for din iPad)

• Tag backup iPhone eller iPad
    Det er altid en god idé at tage løbende backup af indholdet på din iPhone eller iPad. Så har du altid mulighed for at finde al din data frem igen. På den måde er du også sikret, hvis du skal have din iPhone ellet iPad afsted på vores værksted. Tag backup af din iPhone (trinene er ens for din iPad)

• Nulstil din iPhone eller iPad
    Afhjælper en genstart eller softwareopdatering af din iPhone ikke, anbefaler vi, at du forsøger dig med en komplet nulstilling af telefonen. BEMÆRK: Det er vigtigt, at du husker at lave en backup af dine data først, se evt. trinnet ovenfor.

Når du nulstiller din iPhone eller iPad bliver alt indholdet slettet på dem, og hvis der er nogle fejl i dine indstillinger eller lign. bliver dette også slettet. Se her, hvordan du nulstiller din iPhone (trinene er ens for din iPad)

Vigtigt! Inden du sender din iPhone til reparation

Find my iPhone
Inden du sender din iPhone til reparation, skal " Find min iPhone " deaktiveres. Dette forkorter behandlingstiden af din reparationssag markant.
Alle iPhones med iOS 7 og opefter har automatisk aktiveret funktionen "Find min iPhone". Du kan finde denne funktion i dine iCloud-indstillinger.

Du finder en guide til at deaktivere "Find min iPhone" hos Apple herunder

VIGTIGT! Du skal ikke slette indholdet på din iPhone, blot fjerne den fra "Find min iPhone"

Guide til deaktivering af "Find min iPhone"

Du er nu klar til at oprette en reparationssag herunder.

Opret Reparation

Husk faktura

Når du indsender din vare til reparation, skal du huske at vedlægge din faktura. Det er nemlig dit reklamationsbevis. Har du købt din vare før november 2010, var fakturaen vedlagt i kassen. Har du købt din vare i eller efter november 2010, har du fået en elektronisk faktura. Du skal derfor printe og vedlægge den faktura, som du modtog på e-mail kort efter købet. Har du mistet din faktura, kan du altid kontakte kundeservice på tlf. 7021 8900 og få tilsendt en ny.

OPRET SAG