Telmore Logo
Reparation iphone og ipad Reparation smartphone reparation mbb modem

Vores værksted MobyLife A/S, Brøndby.

MobyLife A/S i Brøndby håndterer alle reparationer af vores mobiltelefoner, diverse tilbehør som tablets og modems. MobyLife er blandt de førende værksteder på det danske marked.

Send med posten.

Hvis din mobil, dit tilbehør (som tablet) eller modem går i stykker, skal du først oprette en reparationssag og derefter sende den til MobyLife. Du kan sende dit defekte produkt med posten til MobyLife i Brøndby på følgende adresse:

Mobylife A/S
c/o Postnord
Kirkebjerg Søpark 2, TPL – port 62
2605 Brøndby

Husk faktura! Når du indsender dit produkt til reparation, skal du huske at vedlægge din faktura. Det er nemlig dit reklamationsbevis. Har du købt produktet før november 2010, var fakturaen vedlagt i kassen. Har du købt produktet i eller efter november 2010, har du fået en elektronisk faktura. Du skal derfor printe og vedlægge den faktura, som du modtog på e-mail kort efter købet. Har du mistet din faktura, kan du altid kontakte kundeservice på tlf. 7021 8900 og få tilsendt en ny.

TELMORE.dk bruger cookies

Luk x

Cookie logo - telmore.dk anvender cookies Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på TELMORE.dk
Kundeservice - bliv ringet op VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?

x

etellerandet-X-Webfrontend_tom_or_nonexist-tlmsat03.live.dk.telmore.net-tlmcms02.live.dk.telmore.net- hasLoggedIn: