Hvad er et Apple ID?

Et Apple ID et dit unikke login, som du bruger, når du køber musik mv. via iTunes og App Store, og til iCloud. Du skal bruge et Apple ID for at kunne købe musik og applikationer på din iPhone, iPod eller iPad. Et Apple ID er typisk det samme som din e-mailadresse.

Alle dine køb vil altid være knyttet til den konto, du er logget ind med på købstidspunktet.

Oprettelse:
Du kan oprette et Apple ID via iTunes, ved at gå op i ”Butik” og derefter trykke på ”Opret konto” som vist på billedet:

Opret konto

Sådan logger du ind på din iTunes-konto:

Gå op og tryk på ”Butik” og vælg ”Login…” ligesom på nedenstående billede

Log ind

Derefter indtaster du dit Apple-id og din adgangskode og trykker på ”Log ind”

Indtast oplysninger

Har du glemt din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nemt få tilsendt en ny. Bestil en ny adgangskode