Hvad er iTunes?

iTunes er Apples medieafspiller. iTunes kan afspille alle tænkelige filer fx musik, film, tv-udsendelser osv.

iTunes bruges også til at synkronisere din iPhone, iPod eller iPad. På den måde kan du flytte musik fra din computer over til din iPhone, iPod eller iPad og tage det med dig på farten.

Det er også via iTunes, at din iPhone, iPod og iPad bliver softwareopdateret. Det er altså nødvendigt, at du har iTunes installeret på din computer, hvis du har en iPhone, iPod eller iPad.

Det er gratis at downloade og installere iTunes, og du kan sagtens bruge programmet som medieafspiller uden at oprette et Apple-id (se nederst). Hent iTunes

Hvad er iTunes

iTunes findes både til pc og til Mac.

iTunes giver samtidig adgang til iTunes Store, hvor det er muligt hurtigt og nemt at købe:

• Musik
  • Podcasts
  • Lydbøger
  • Programmer
  • TV-udsendelser
  • Ringetoner
  • Bøger

For at kunne købe alt dette, skal du have et Apple-id. Læs mere om Apple ID