Hvilke TELMORE Play-tjenester understøtter Android

Du kan se nedenfor hvilke TELMORE Play-tjenester der er tilgængelige på Android tablets og smartphones. Du kan se under hver enkelt tjeneste hvilken version af Android der kræves.
 
HBO Nordic Android 5.0 eller nyere
 
TV2 PLAY Basispakken Android 4.0 eller nyere
 
Flipp Android 4.0 eller nyere
 
TELMORE Musik Android 4.4.2 eller nyere
 
Bookmate Android 4.0 eller nyere
 
C More Android 4.3 eller nyere

Min Bio Android 4.4 eller nyere
 
Du kan se en komplet oversigt over kompatibilitet på tværs af tjenester og enheder i linket herunder:

Grafisk oversigt

Vil du vide mere om TELMORE Play, så kig her.

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?