Hvilke TELMORE Play-tjenester understøtter Android

Du kan se nedenfor hvilke TELMORE Play-tjenester der er tilgængelige på Android tablets og smartphones. Du kan se under hver enkelt tjeneste hvilken version af Android der kræves.
 
HBO Nordic Android 5.0 eller nyere
 
TV2 PLAY Basispakken Android 4.0 eller nyere
 
Flipp Android 4.0 eller nyere
 
TELMORE Musik Android 4.4.2 eller nyere
 
Bookmate Android 4.0 eller nyere
 
C More Android 4.3 eller nyere

Min Bio Android 4.4 eller nyere
 
Du kan se en komplet oversigt over kompatibilitet på tværs af tjenester og enheder i linket herunder:

Grafisk oversigt

Vil du vide mere om TELMORE Play, så kig her.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores Cookie- og privatlivspolitik.
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?