Hvilke TELMORE Play-tjenester understøtter PC og Mac

Du kan se nedenfor hvilke TELMORE Play-tjenester der er tilgængelige på din PC og Mac gennem din internet-browser. Sørg altid for at holde din browser opdateret til nyeste version.

HBO Nordic Chrome, Safari, Firefox, og Internet Explorer.

TV2 PLAY Basispakken Firefox, Chrome, Safari og Internet Explorer.

Flipp Kan kun anvendes gennem appen til iOS og Android

TELMORE Musik Firefox, Chrome, Safari og Internet Explorer.

Bookmate Kan anvendes på alle gængse browsere; Chrome, Safari, Firefox, og Internet Explorer.

C More Internet Explorer, Firefox og Safari.

Min Bio Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, Opera

Du kan se en komplet oversigt over kompatibilitet på tværs af tjenester og enheder i linket herunder:

Grafisk oversigt

Få mere at vide om TELMORE Play her.