Hvilke TELMORE Play-tjenester understøtter Windows Phone

Du kan se nedenfor hvilke TELMORE Play-tjenester der er tilgængelige på Windows Phone. Du kan se under hver enkelt tjeneste hvilken version af Windows Phone der kræves.

HBO Nordic Desværre ikke tilgængelig på Windows Phone

TV2 PLAY Basispakken Desværre ikke tilgængelig på Windows Phone

TELMORE Magasiner Desværre ikke tilgængelig på Windows Phone

TELMORE Musik Desværre ikke tilgængelig på Windows Phone

C More Play Desværre ikke tilgængelig på Windows Phone

Bookmate Er tilgængelig på Windows Phone

Du kan se en komplet oversigt over kompatibilitet på tværs af tjenester og enheder i linket herunder:

Grafisk oversigt

Her kan du bestille TELMORE Play.