Hvor hurtigt internet behøver jeg for at se en film på TV2 PLAY Basispakken?

TV 2 PLAY anbefaler en internetforbindelse på minimum 3 Mbit for at se film og gerne forbundet med kabel, som sikrer en mere stabil forbindelse end en trådløs forbindelse gør.

TV2 PLAY indgår som en del af TELMORE Play, hvor du får underholdning med i dit mobilabonennement.

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?