Hvordan er dækningen i mit område?

Før du bestiller Mobilt Bredbånd, anbefaler vi, at du undersøger følgende:
  • Er der 3G eller 4G i dit område – og er dækningen god i det område, hvor du skal benytte Mobilt Bredbånd?
  • Skal du bruge et usb-modem, eller vil du bruge din mobiltelefon som modem?
Hvis du overvejer at anskaffe dig 4G, anbefaler vi også, du læser flere vigtige informationer om 4G her.

1. Er dækningen god i det område, hvor du skal benytte Mobilt Bredbånd?

For at du kan få det optimale ud af din Mobile Bredbånds forbindelse, kræver det, at du enten har 3G eller 4G-dækning i det område, hvor du vil benytte Mobilt Bredbånd. Du kan tjekke dækningen i dit område via vores dækningskort.

Bemærk: Dækningskortet er kun vejledende. Vil du have en nøjagtig vurdering af dækningen i dit område, så kontakt kundeservice på tlf. nr. 7021 8900 eller info@telmore.dk.

2. Skal jeg bruge et usb-modem, eller vil jeg bruge min mobiltelefon som modem?

Du skal vurdere, om du ønsker at have et modem, med et særskilt SIM-kort til at gå på nettet med hele tiden, eller om du vil bruge din mobiltelefon som modem. Fordelen ved et usb-modem er, at det er nemt at sætte op på din computer, og du kan nemt holde din mobiltelefon og Mobilt Bredbånd adskilt.

Hvis du ønsker en 4G forbindelse til din mobil, skal du også undersøge, om din mobiltelefon og dit SIM-kort understøtter 4G.