Hvordan skifter/vælger jeg abonnement?

Er du allerede TELMORE-kunde? Log på Mit TELMORE. Under "Mit abonnement" kan du finde knappen "SKIFT PAKKE" eller fanen "PAKKER". Her kan du se hvilke abonnementer, du kan vælge imellem og tilmelde dig.

Mit Abonnement forside

Når du skifter abonnement, betaler du en forholdsmæssig pris for resten af måneden, hvis du skifter til et abonnement med flere timers taletid. Du får også et forholdsmæssigt antal minutters tale resten af måneden – afhængig af, hvornår på måneden du skifter abonnement. Du får tildelt en forholdsmæssig del af data.

Vær opmærksom på, at hvis du har købt en telefon med binding, kan du ikke skifte abonnement, før bindingen er slut.

Er du ikke kunde hos os endnu?

Se vores udvalg af abonnementer og husk, at du altid kan skifte til en anden pakke, hvis dit behov og forbrug ændrer sig.

Bruger du mere end den mængde data, der er i din pakke, sætter vi datahastigheden ned resten af måneden til mellem 0-64 kbit/s. Vi sætter automatisk din hastighed op igen ved månedsskifte.

Sammen med abonnementer kan du samtidig være tilmeldt mange af de services, som du ellers plejer at kunne vælge imellem, fx Automatisk Betaling.