Hvordan synkroniserer jeg musik?

Du kan flytte den musik, du har på din computer, over på din iPhone og bruge den som musikafspiller. Nedenstående vejledning viser, hvordan du gør dette.

Start med at åbne iTunes

1. Tryk på ”Arkiv” og vælg ”Tilføj fil til bibliotek”

Tilføj til bibliotek

2. Vælg derefter den musik du ønsker indlæst i iTunes

Vælg musik

3. Tryk derefter på ”Arkiv” og vælg ”Ny spilleliste”

Ny spilleliste

4. Giv spillelisten et navn

Ny spilleliste oprettet

5. Gå nu op under ”Musik” i biblioteket, og marker de musiknumre, du ønsker at synkronisere til din iPhone. Træk dem derefter ned i den spilleliste, du lige har oprettet.

Træk musik til spilleliste

6.1 Vælg din iPhone i iTunes
6.2 Vælg "Musik"
6.3 Sæt flueben i "Synkroniser Musik"
6.4 Vælg "Valgte spillelister, kunstnere, genrer"
6.5 Vælg den spilleliste, du vil synkronisere
6.6 Klik på "Synkroniser"

Færdiggør processen

iTunes lægger nu musikken på din iPhone

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?