Indstillinger til internet på iPhone

Har du problemer med internet på din iPhone, kan du redigere indstillinger for internet manuelt.
Nedenfor finder du en detaljeret vejledning til hvordan du sætter din iPhone op til at kunne gå på internettet.

1. Vælg indstillinger, herefter Mobil

iPhone forside

2. Vælg "Mobildatanetværk"

OBS: Kan du ikke finde punktet "Mobildatanetværk" på din iPhone, er det fordi du har installeret vores automatiske operatør-indstilling.
Din iPhone vil da allerede være sat korrekt op, og du skal bare slukke og tænde den, så kan du komme på nettet.

Mobildata netværk

3. Under "APN", indtast "internet" med små bogstaver

Skriv internet som APN

Sluk og tænd din iPhone, så virker internet.

Mobilt Bredbånd

Når du skal på nettet med din iPhone kan du gøre det på flere måder:
For det første via den mobildata, du har inkluderet i dit abonnement.
Og du kan også gøre det via WiFi. Har du trådløst netværk derhjemme, kan du logge på det.
Her kan du læse om de forskellige måde at få internet gennem TELMORE, både til hjemmet, til din kolonihave eller dit sommerhus, og når du er på farten.