Internetdeling på din iPhone

Nedenfor finder du en detaljeret vejledning til hvordan du sætter din iPhone op til tethering/internetdeling.

1. Vælg indstillinger

iPhone forside

2. Vælg Mobil

Indstillinger Mobil



3. Vælg "Internetdeling"

Vælg internetdeling

4. Slå Internetdeling til

Internetdeling aktiv

Tethering/Internetdeling er nu slået til, og du kan oprette forbindelse via Wifi, Bluetooth eller USB.
 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?