Mit Telmore – Hjælp til Login

Hjælp til login

Første gang du logger ind på Mit Telmore

Du har modtaget en velkomstmail fra os, da du blev kunde. Her finder du et link, hvor du kan oprette en adgangskode. Kan du ikke finde mailen, så kan du også oprette en adgangskode, her

Sådan logger du ind på Mit Telmore

Du kan enten logge ind med MitID eller med nummer/brugernavn og en adgangskode.

Login med MitID

På Mit Telmore kan du logge ind med MitID. Hvis du oplever udfordringer med at logge ind, kan det skyldes:

• Dit abonnement er oprettet i et CVR-nummer. Log i stedet ind med dit nummer/brugernavn og din personlige kode.

• Dit abonnement ejes af en anden person, feks. En Mobilchef, eller et firma. Log i stedet ind med dit nummer/brugernavn og din personlige kode.

Login med nummer/brugernavn

Du logger ind med dit nummer (personligt nummer eller mobilt bredbånd-nummer) eller brugernavn (mobilchef brugernavn) og din adgangskode. Hvis du er blevet bedt om at bruge en engangskode for at logge ind, er det fordi, at det er første gang du logger ind fra en ny enhed med brugernavn/nummer. Du kan også vælge at gå tilbage og logge ind med MitID i stedet.

Login med fingeraftryk eller face ID via Mit Telmore app’en

Første gang du logger ind via app’en vil du blive spurgt, om du i fremtiden ønsker at logge ind automatisk med fingeraftryk eller face ID. Hvis du ikke ved første login har valgt at aktivere login med fingeraftryk eller face ID, så kan du til enhver tid aktivere det under dine indstillinger I Mit Telmore.

Glemt brugernavn til Mit Telmore

Du har modtaget en velkomstmail fra os, da du blev kunde, hvor du kan finde dine loginoplysninger. Måske har du stadig mailen i din indbakke?

Glemt adgangskode til Mit Telmore

• Klik her, hvis du har glemt din adgangskode til Mit Telmore eller klik på glemt-adgangskode-linket ved login.

• Du modtager herefter en e-mail med et link, hvor du kan lave en ny adgangskode. E-mailen bliver sendt til den mailadresse, du har oplyst, da du købte dit abonnement. Modtager du ikke e-mailen inden for 24 timer, kan du prøve at tjekke dit spamfilter.

Hjælp til Telmore Musik-login >

Hjælp til streamingtjenester login >