Kan jeg have andre services sammen med en pakke?

Du kan sagtens være tilmeldt andre services sammen med din pakke som fx Automatisk Betaling eller Børnebudget.

Men der er også en række services, som du ikke kan have samtidig med en pakke. Når du tilmelder dig en pakke, bliver du afmeldt følgende services (hvis du allerede er tilmeldt):
  • Internet på mobilen
  • Ubegrænset sms og mms
Det skyldes, at der allerede er tale, sms og mms samt data inkluderet i din pakke. Vi afmelder dig, så du ikke kommer til at betale dobbelt for tale, sms, mms og data. Du får selvfølgelig penge tilbage for den resterende måned.

Andre services
På Mit TELMORE kan du altid tilmelde, eller framelde, flere services, der ikke automatisk er en del af din pakke. Dette gør du under
  • Mit abonnement > Services
Her kan du blandt andet tilmelde Data i udlandet, Automatisk Betaling eller Skjult nummer.