Kom godt i gang med Mobilt Bredbånd i hjemmet

Vi håber, du er glad for dit mobile bredbånd fra Telmore. Vi vil her guide dig til, hvordan du får mest muligt ud af dit abonnement.

Danmarks bedste mobilnet

Mobilt Bredbånd fra Telmore kører på TDC's netværk, som nu for andet år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Du er dermed sikret adgang til det bedste og hurtigste mobilnet, hvor end i landet du befinder dig. Du kan læse mere om netværket her. 4G hos Telmore

Sådan kommer du i gang

Når du køber Mobilt Bredbånd til hjemmet hos Telmore, modtager du et SIM-kort og en trådløs router. SIM-kortet sættes i routeren, men kan også sættes direkte i f.eks. en iPad.

1. Åbn dækslet, og sæt dit SIM-kort i.

Åbn dækslet og sæt dit SIM-kort i

Du finder både netværksnavn og adganskode på routeren, og kan derefter koble din tablet, telefon, computer og andre enheder til routeren. Helt op til 32 enheder kan være tilkoblet på samme tid, så ingen i familien behøver være uden net.

2. Check at lampen lyser. Routeren er nu klar til at koble dig på nettet.
3. Du finder brugernavn og kodeord i bunden af routeren.

check at lampen lyser og læs brugernavn og adgangskode i bunden

Få mest ud af dit Mobile Bredbånd

Den medfølgende trådløse router skal blot bruge en stikkontakt. Det gør det nemt at tage underholdningen med dig.

I sommerhuset eller campingvognen: Nyd film og underholdning på ferien præcis som derhjemme. Er der strøm, er der net.

I hjemmet: Dit mobile bredbånd er et godt alternativ til en fast bredbåndsforbindelse. Hvad enten du vil hente filer, streame tv og film, spille online, tjekke mail, nyheder, Facebook og alt det andet daglige, så kan forbindelsen sagtens følge med.

I haven: Skal der streames musik til havefesten, eller streames serier i liggestolen, kan det klares med en forlængerledning til routeren.

Test din hastighed

Du kan teste din hastighed på din mobil eller tablet ved at hente en app nedenfor. Vær opmærksom på, at din hastighed påvirkes af afstanden til nærmeste mast, om du er indenfor, og af forstyrrelser i dine omgivelser.

Du kan forvente hastigheder op til 71 Mbit/s download og 43 Mbit/s upload.

App til iOS (iPad og iPhone)

App til Android

App til Windows

Du kan teste hastigheden med din computer her Hastighedstest

Få det bedste signal

Din hastighed bliver påvirket af, hvor du placerer din router. Du får her 5 tips til en god placering af din router.

1. Stil gerne routeren ved et vindue, da signalet kommer udefra.

2. Placer routeren et central sted i hjemmet, for at få bedst mulig dækning i hele hjemmet.

3. Stil routeren så højt oppe som muligt, da det øger rækkevidden. Gulvet er med andre ord ikke en optimal placering.

4. Hold så god afstand som muligt fra vægge og metalgenstande, såsom metalskabe og køleskabet.

5. Placer routeren væk fra andet trådløst udstyr, eksempelvis mikrobølgeovne, babyalarmer, trådløse telefoner, osv.

TELMORE Play

Hvis du har købt en pakke med Mobilt Bredbånd og Telmore Play, har du fri adgang til 7 forskellige tjenester med al den underholdning du kan ønske dig.

Du kan bl.a. streame film og serier fra HBO, C More og TV2 Play, læse og lytte til bøger med Bookmate, læse masser af magasiner hver måned, og lytte til millioner af musiknumre med Telmore Musik.

Du kan læse meget mere om Telmore Play her. Telmore Play

Få svar på dine spørgsmål

Mangler du hjælp til brugen af dit mobile bredbånd, kan du finde den lige her i vores hjælpeunivers. Hjælp til Mobilt Bredbånd.

Vores kundeservice sidder også klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 7021 8900