Kom i gang med Machine-2-Machine

Hvad er Machine-2-Machine?

Machine-2-Machine, eller M2M, er et abonnement på et SIM-kort uden PIN-kode, som kan bruges i en maskine, fx en alarm eller en GPS.

Hvad får jeg med i abonnementet?

• Fri SMS og MMS
  • 300 MB data
  • 4G på Danmarks bedste mobilnet
  • Forbrugstakseret tale

Hvordan kan jeg bruge M2M?

Dit M2M-abonnement kan bruges til en lang række ting, fx:
  • Fjernaflæsning - f.eks. til brug i en vindmølle, så kunden kan aflæse strømproduktionen
  • Energistyring - Du eksempelvis tænde for varmen i sommerhuset, inden du tager afsted
  • Sikkerhed og overvågning - dit sikkerhedskamera kan tage billeder af mulige indbrudstyve
  • Alarmer - Du kan fx få en SMS eller opkald fra dit alarmsystem
  • Sporing - til biler, både, maskiner og udstyr
  • GPS - til installering i biler eller både

M2M-abonnementer hos TELMORE har dynamiske IP-adresser. Vi kan desværre ikke tilbyde faste IP-adresser.

Kan jeg bruge M2M i udlandet?

M2M kan desværre ikke bruges i udlandet.

Hvordan køber jeg et M2M-abonnement?

Du skal blot ringe til kundeservice på 7021 8900, så hjælper vi dig i gang. Kundeservice kan også svare på alle spørgsmål vedrørende et eksisterende abonnement.