Sådan virker det - Nano, Mikro og SIM-kort i ét

Hvordan virker Kombi SIM-kortet?

Når du modtager et nyt SIM-kort fra TELMORE, vil det være et såkaldt Kombi SIM-kort, der kan bruges til alle telefoner, tablets og modems. Et Kombi SIM-kort er nemlig et SIM-kort, et Micro SIM-kort og et Nano SIM-kort i ét.

Klikker du det store SIM-kort ud, vil du kunne sætte det i telefoner, som understøtter det mest kendte gamle SIM-kort.
Micro SIM-kort virker i bl.a. iPhone 4 og 4S.
Nano SIM-kort kan bruges i iPhone 5, 5s, 5c, SE, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og iPhone X, iPad Mini, iPad Air og de fleste nye Android telefoner.

Du kan finde information hos producenten af din telefon om, hvilken type SIM-kort din telefon bruger. Men uanset hvilken type det er, virker det Kombi SIM-kort, som du modtager fra TELMORE.

Få tre SIM-kort i et

Bemærk, at Nano og Micro SIM-kort kan klikkes tilbage i SIM-kortet. Dermed kan du bruge eller teste dit SIM-kort i flere forskellige telefoner.