Minimumskrav til din computer for brug af iPhone

Krav til din computer, når du vil aktivere din iPhone.For at kunne aktivere og bruge din iPhone er der nogle minimumskrav, din computer skal opfylde. Ellers vil du få problemer med at udnytte telefonens muligheder. Apple anbefaler følgende:

Systemkrav til Windows

Pc med USB 2.0-port
Windows 8, Windows 7, Windows Vista, eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller en nyere version
iTunes 9,2 eller en nyere version (kan hentes gratis på   www.apple.com/dk/itunes/download)
iTunes Store-konto/Apple-id
Internetadgang

Systemkrav til Mac

Mac-computer med USB 2.0-port
Mac OS X v10.5.8 eller en nyere version
iTunes 9.2 eller en nyere version (kan hentes gratis på   www.apple.com/dk/itunes/download)
iTunes Store-konto/Apple-id
Internetadgang