Log på WiFi med din Android smartphone

Det kan godt betale sig at logge på WIFI-netværk med din Android smartphone, da du derved sparer på din mobildata, og på telefonens batteri.

Se i videoen herunder, hvordan du logger på.

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?