Skift betalingskort

Har du fået nyt kreditkort, eller har du været så uheldig at miste eller få dit kreditkort stjålet, skal du ikke frygte, at du ikke kan indbetale på din TELMORE-konto. Du kan til enhver tid bruge et andet kreditkort, - evt. fra en bekendt eller familie til at indbetale. Det behøver ikke være dit eget kreditkort.

Det kræver blot, at du opdaterer dine kortinformationer inde på Mit TELMORE

Sådan gør du

Herunder kan du se en beskrivelse af, hvordan du gør.

1) Først vælger du betaling og derefter 2) rediger kort

Sådan opdaterer du dine kortinformationer på mit Telmore.

Indtast dine kortinformationer og tryk Godkend. Dine kortinformationer er nu ændret.

Sådan indtaster og godkender du dine kortinformationer

Hvilke kort modtages?

Du kan benytte følgende kreditkort på Mit TELMORE:

• Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mastercard debit
  • Diners Club
  • American Express