Nummerflytning til TELMORE

Du kan nemt få dit gamle telefonnummer med, når du bliver kunde hos os, så længe du ikke har opsagt dit abonnement. Lad i stedet os tage hånd om hele flytningen.

Hvordan flytter jeg mit nummer over til TELMORE?

Når du vælger at blive kunde hos, kan du selv bestemme, om du vil have dit nuværende eller et helt nyt nummer. Du må altså IKKE selv opsige dit nummer hos dit nuværende selskab, hvis det skal flyttes over til os.

Alt du skal gøre er:
Når du har indtastet dine oplysninger og fået din kvittering fra os, er din nummerflytning i gang. Så snart vi får et svar fra dit nuværende teleselskab, modtager du en e-mail med
oplysninger om, hvornår du flytter til TELMORE.

Opsig ikke selv dit nummer hos dit nuværende selskab
Det er meget vigtigt, at du ikke selv opsiger dit mobilnummer hos dit nuværende teleselskab. Gør du det, har vi ikke mulighed for at flytte det, og du risikerer at miste dit nummer. Har du allerede opsagt dit nummer, skal du kontakte dit nuværende teleselskab og få oplyst, hvordan du overflytter nummeret til TELMORE.

Følg med i din nummerflytning på Mit TELMORE
Under hele din nummerflytning kan du logge ind på Mit TELMORE med dit mobilnummer og den adgangskode, du angav ved tilmeldingen og følge med i din nummerflytning.

Kan mit nuværende selskab afvise at flytte mit nummer?

Dit nuværende teleselskab kan afvise at flytte dit nummer, hvis et af nedenstående forhold er opfyldt:
  • dit telefonnummer er registreret med en anden ejer hos dit nuværende selskab
  • dit telefonnummer ikke er aktivt hos dit nuværende teleselskab (opsagt)
  • dit mobilnummer allerede er under flytning til et andet selskab
  • dit mobilnummer er under nummerændring
  • der er en igangværende overdragelse af mobilnummeret til anden ejer
  • dit mobilnummer indgår i det nationale beredskab
Du får besked fra TELMORE, hvis vi modtager en afvisning. Som oftest kan vi hjælpe dig med at fortsætte nummerflytningen herefter.

Kan man flytte sit fastnetnummer til TELMORE?

Vi kan desværre ikke tilbyde at flytte et fastnetnummer over til TELMORE, så det bliver til et mobilnummer hos os. Det er kun de selskaber, der tilbyder både fastnet - og mobiltelefoni, der har teknisk mulighed for internt at lave et af deres fastnetnumre til et mobilnummer, via en intern viderestilling fra fastnetnummer til SIM-kort.

Dette betyder også, at hvis et teleselskab har lavet et af sine fastnetnumre til et mobilnummer, så kan dette mobilnummer ikke flyttes til et andet mobilselskab. Vi ville meget gerne tilbyde vores kunder denne service, men det er desværre ikke teknisk muligt.

Tilmeld dig med nyt nummer hos TELMORE

Du kan til enhver tid oprette et nyt nummer hos TELMORE. Der er altid flere tusinde ledige numre at vælge imellem, så du kan få et nummer, du nemt kan huske.

Tilmeld dig TELMORE med nyt nummer

Vi sender straks et nyt SIM-kort til dig, som du modtager med posten inden for 1-3 hverdage. Så snart du har SIM-kortet, kan du tage dit nye nummer i brug.

Du skal bruge følgende for at tilmelde dig:
  • Et aktivt dansk CPR-nummer
  • Et aktivt kreditkort med dækning (Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron, Diners club)
  • En e-mailadresse

Hvad skal TELMORE bruge dit CPR nummer til?

Vi gemmer dit CPR-nummer af hensyn til din og vores sikkerhed. Dit nye SIM-kort bliver sendt til den adresse, som står i Folkeregistret/KOB. Vi sikrer derved, at en anden ikke kan oprette et nummer i dit navn, og få tilsendt SIM-kortet til en anden adresse. Samtidig sikrer vi også, at vi har de rigtige oplysninger i tilfælde af misbrug.
Vi opbevarer dine CPR-oplysninger sikkert og videregiver dem ikke til andre. Vi forbeholder os retten til at benytte dem ved en evt. kreditvurdering.

Har du yderligere spørgsmål, eller har du brug for hjælp - så ring til os på 7021 8900.