Nummerflytning

Nummerflytning til nyt mobilselskab

Når du køber mobilabonnement hos Telmore, kan du beholde dit mobilnummer.

Vi kan flytte dit mobilnummer fra dit nuværende mobilselskab. Det er vigtigt, at du ikke opsiger dit nummer hos dit nuværende selskab. Hvis du opsiger nummeret, kan vi ikke flytte det over til Telmore.

Har du allerede opsagt dit nummer? Kontakt dit nuværende teleselskab og få oplyst, hvordan du overflytter nummeret til Telmore.

Guide: Sådan flytter du dit nummer til Telmore

1. Klik på Mobilabonnement og vælg abonnement
  2. Klik på Køb
  3. Vælg Flyt nummer
  4. Indtast det nummer, du vil flytte til Telmore samt dit nuværende SIM-kortnummer.
Du finder SIM-kortnummeret bag på SIM-kortet.

1. Vælg, om du ønsker Hemmeligt nummer
  2. Vælg, om du vil have nummeret flyttet hurtigst muligt eller efter endt bindings- eller opsigelsesperiode.
Hurtigst muligt:
Vær opmærksom på, at du kan have en bindings- eller opsigelsesperiode hos dit nuværende selskab, som du skal betale for. De fleste selskaber har en opsigelsesperiode på 30 dage. Kontakt dit nuværende mobilselskab, hvis du er i tvivl om, hvor lang din opsigelsesperiode er.

1. Bekræft, at Telmore må flytte dit nummer og klik på Fortsæt.
  2. Udfyld de personlige oplysninger.
For at blive oprettet hos Telmore som privatkunde, skal du oplyse dit CPR-nummer. Vi henter dine oplysninger fra CPR-registreret, så vi sikkert kan identificere dig igennem dit kundeforhold hos os.

Du kan trygt oplyse dit CPR-nummer til os.
Se vores privatlivspolitik

1. Klik på fortsæt og gå til Godkend og betal.
  2. Indtast dine betalingsoplysninger.
Sådan fungerer betaling hos Telmore.

1. Læs/accepter vores vilkår
  2. Klik på Godkend og betal
Når du har klikket på Godkend og betal, får du en kvittering fra os på e-mail. Nu er din nummerflytning i gang. Du kan følge den ved at logge ind på Mit Telmore. Så snart vi får svar fra dit nuværende teleselskab, modtager du en mail med oplysninger om, hvornår du flytter til Telmore.

Følg med i din nummerflytning på Mit Telmore

Mens vi flytter dit nummer til Telmore, kan du logge ind på Mit Telmore med dit mobilnummer og din selvvalgte adgangskode, og følge med i din nummerflytning.

Kan jeg flytte mit fastnetnummer til mobil?

Det er ikke muligt at flytte sit fastnetnummer til Telmore. Vi sælger ikke fastnetabonnementer, og det er ikke teknisk muligt for os at konvertere et fastnetnummer til et mobilnummer.

Hvad er nummerportering?

Nummerportering er en tjeneste, hvor du får flyttet dit telefonnummer fra et teleselskab til et andet teleselskab. Nummerportering er det samme som nummerflytning.
Det er altid dit nye mobilselskab, der flytter dit nummer. Du skal ikke selv opsige dit nummer eller abonnement, når du vil have dit nummer flyttet med over til et nyt teleselskab.

Efter de nye regler fra 2011 om flytning af nummer har du ret til at få flyttet dit mobilnummer på et døgn (bortset fra lørdage, søndage og helligdage).

Bemærk: Har du en bindingsperiode og vælger at få flyttet dit mobilnummer straks, skal du muligvis både betale for dit nye abonnement i dit nye selskab og samtidig betale til dit gamle selskab i resten af din bindingsperiode.