Fishing

Vi oplever for øjeblikket en stigning i falske sms’er til vores kunder.

Det drejer sig i øjeblikket om sms’er, der fortæller modtagerne, at de har fået en ny telefonsvarer og opfordrer dem til at klikke på link for at få adgang til den. Denne tekst kan dog ændre sig.

Vi opfordrer derfor alle vores kunder til at være særligt opmærksomme på falske sms’er og til at lade være med at klikke på links i sms’er. Besøg i stedet firmaets hjemmeside uden at trykke på linket.

Hvis du har klikket på et link og er i tvivl om, hvorvidt du har installeret noget, så reinstaller din telefon tilbage til fabriksindstillinger og brug sikkerhedskopien, som er gemt før du klikkede på linket. Du kan nemlig risikere, at du ved at trykke på linket har installerer en app, der giver andre adgang til at sende sms og kald, som koster penge.

Du kan få gode råd til din digitale sikkerhed her: https://sikkerdigital.dk/