Jeg har allerede et Bookmate-abonnement

Når du opretter et Bookmate-abonnement gennem Telmore, opretter vi automatisk en konto til dig, med den e-mail du har tilknyttet dit Telmore-abonnement.

Har du brugt den e-mail, der er tilknyttet dit Telmore-abonnement til at oprette dit nuværende Bookmate-abonnement, bliver din konto automatisk overført. Du beholder samme mail til login, og samme adgangskode.

Har du brugt en anden e-mail til dit nuværende Bookmate-abonnement, skal du opsige dit abonnement hos Bookmate.

Afmeld abonnement i Bookmate-appen:
  1. Åben Bookmate-appen

2. Vælg abonnements-ikonet øverst i højre hjørne
  3. Find indstillinger
  4. Vælg ”Administrer abonnement”
  5. Vælg ”Bookmate” og find indstillinger for at annullere dit abonnement.
Afmeld Bookmate-abonnement via iOS:
  1. Gå ind i ”Indstillinger” og find ”iTunes & App Store”
  2. Vælg dit Apple ID i toppen af skærmen
  3. Vælg ”Se Apple ID”, login hvis det er nødvendigt
  4. Vælg ”Abonnementer”
  5. Vælg ”Bookmate” og find indstillinger for at annullere dit abonnement.