Hjælp til Bookmate-login

Hvad er mit login til Bookmate?

Brugernavn: den mailadresse, du har tilknyttet dit abonnement hos Telmore.
Adgangskode: enten den du fik sendt, da du oprettede dit Telmore Play-abonnement eller en selvvalgt kode.

Glemt dit brugernavn?

Dit brugernavn er den mailadresse du har tilknyttet dit Telmore-konto. Du finder dit brugernavn i din velkomstmail i dit Mail-arkiv på Mit Telmore . Også hvis du ændrer mailadressen til din Telmore-konto.

Glemt din adgangskode?

Du har fået en mail med dit login til Bookmate, da du oprettede dit Telmore Play-abonnement. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, ligger den måske under uønsket post.

Du kan også finde den på Mit Telmore under fanen Mail-arkiv. Her kan du finde alle mails, Telmore har sendt dig.
Har du ændret din adgangskode til Bookmate, kan vi ikke hjælpe dig med at finde den. Til gengæld kan du få en nye adgangskode på Bookmates hjemmeside :
  • Tryk på Log på
  • Tryk på E-mail, i Log ind boksen.
  • Vælg Har du glemt din adgangskode?

Problemer med login til Bookmate?

Når vores kunder har problemer med at logge ind på Bookmate, har de ofte brugt forkerte loginoplysninger. Er du sikker på, at du har tastet det rigtige login, skal du ringe til Bookmates kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden her.

Tjek om du er logget ind andre steder

Hvis du har tjekket dine loginoplysninger og stadig ikke kan logge ind på Bookmate, er din konto måske logget ind et andet sted.
Kan du ikke logge ind på din konto, kan det være at du har glemt at logge ud et andet sted. Deler du din konto med familie eller venner, så undersøg om de bruger den.

Har du lige tilmeldt Bookmate?

Hvis du lige har tilmeldt Bookmate hos Telmore, kan der gå op til 24 timer, før din konto er aktiveret.

Kan du stadig ikke logge ind, anbefaler vi, at du kontakter kundeservice på telefon eller mail:

Tlf. 70 21 89 00. Vi har åbent i hverdagene mellem kl. 09:00-16:00.

Mail: info@telmore.dk